Ligplaats Amsterdam


Op zoek naar een veilige én betaalbare ligplaats?
Denk ook eens aan jachthaven Nauerna!
VOORDELIG

Bootbezitters in Amsterdam zagen het binnenhavengeld de afgelopen jaren fors duurder worden. Voor bijna hetzelfde geld ligt u in een echte haven, met alle voordelen en gemakken van dien!

VEILIG & COMFORTABEL

In onze haven heeft u uw eigen vaste plek aan een van onze pieren. Wij hebben ook luxe ligplaatsen waar u geheel langzij ligt zodat u makkelijk aan boord stapt.Op de pieren beschikt u over uw eigen stroom (gratis tot 40 kWh) en drinkwater (gratis). Bovendien staan de technisch medewerkers altijd voor u klaar voor onderhoud, service en advies.
De haven is veilig, want er is altijd een havenmeester in de buurt en er is videobewaking. Geen overlast meer van ongenode gasten die uw schip bevuilen of mensen die aan uw schip gebruiken als aanmeerplek.

DICHTBIJ

Vanuit Amsterdam rijdt u met de auto over de Hemweg via het pontje (of via de A10) in minder dan een half uur naar de haven. Vanuit Nauerna kunt u hele mooie vaartochten maken, naar Spaarndam en Haarlem of door de Zaanstreek. Door de gezellige sfeer op de haven en de pittoreske Zaanse dorpjes in de omgeving krijgt u echt dat vakantiegevoel.
Nieuwsgierig geworden? Kom een keertje langs om te kijken, de havenmeester zal u graag rondleiden op de splinternieuwe haven.

Bekijk onze liggelden op de pagina faciliteiten & tarieven en vergelijk.

info@jachthavennauerna.nl
075-6871722
Jachthaven Nauerna, Assendelft
Locatie in GoogleMaps