Passanten


Passanten zijn altijd welkom bij jachthaven Nauerna. De gehele pier I is gereserveerd voor passanten. Als u aan komt varen vanaf het Noordzeekanaal (oost) is dat de eerste pier die u ziet (pier I) en daar links van. Als u van de Nauernasche vaart (noord) komt vaart u eerst langs de haven, tot u er bijna voorbij bent, en dan gaat u rechts de laatste pier (pier I) om.

Het tarief voor passanten is € 1,50 per meter per dag. Deze prijs is inclusief elektriciteit, water en wifi. Reserveren is niet nodig. Voor verblijf vanaf één week kunnen we aantrekkelijke korting bieden, neem hiervoor contact met ons op.

Op de jachthaven is een toilet-, douche- en wasgelegenheid met wasmachine en droger. Muntjes daarvoor haalt u op het havenkantoor. Ook verkopen wij gasflessen.

Op het havenkantoor zijn gratis fietsen te lenen als u over land een tochtje wilt maken naar Nauerna, Westzaan of een van de andere pittoreske Zaanse dorpjes in de buurt van de haven.

Voor Sail 2020 kunt u nu al een ligplaats reserveren. U kunt ons e-mailen om te reserveren.

In brasserie Nauerna bent u van harte welkom voor koffie, lunch, diner en borrel.

Indien gewenst, kan onze technische dienst u van dienst zijn met onderhoud en service aan uw schip. Vraag de havenmeester naar de mogelijkheden.