Passanten


Passanten zijn altijd welkom bij jachthaven Nauerna. De gehele pier I en de kade zijn gereserveerd voor passanten. Als u aan komt varen vanaf het Noordzeekanaal (oost) is dat de eerste pier die u ziet (pier I) en daar links van. Als u van de Nauernasche vaart (noord) komt vaart u eerst langs de haven, tot u er bijna voorbij bent, en dan gaat u rechts de laatste pier (pier I) om.

Het tarief voor passanten is € 1,50 per meter per dag. Deze prijs is inclusief elektriciteit, water en wifi. Reserveren is niet nodig. Voor verblijf vanaf één week kunnen we aantrekkelijke korting bieden, neem hiervoor contact met ons op.

Op de jachthaven is een toilet-, douche- en wasgelegenheid met wasmachine en droger. Muntjes daarvoor haalt u op het havenkantoor. Ook verkopen wij gasflessen.

Op het havenkantoor zijn gratis fietsen te lenen als u over land een tochtje wilt maken naar Nauerna, Westzaan of een van de andere pittoreske Zaanse dorpjes in de buurt van de haven.

De brug voor onze jachthaven heeft een doorvaarthoogte van 3.5 meter. Maar wordt ook zeer goed bedient. Op maandag tot en met vrijdag van 6.00 tot 22.00. Op zaterdag van 7.00 tot 20.00 en op zondag van 9.00 tot 19.00.

Let op bovenstaande brugtijden zijn geldig tijdens het zomerseizoen.

Op maandag is het havenkantoor gesloten, u kunt uw liggeld dan betalen via de Blue water app. Helaas kunt u dan geen wasmunten of gasflessen kopen.

In de Waterraaf bent u van harte welkom voor koffie, lunch, diner en borrel.