Havenrestaurant De Waterraaf


        Openingstijden woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag  12:00 tot 22:00

De Waterraaf is tijdens openingstijden te bereiken op nummer +31 (0) 75 612 81 39

Sinds maart 2021 is het restaurant overgenomen door twee enthousiaste ondernemers uit Westzaan. Bij Havenrestaurant De Waterraaf bent u welkom op het terras aan het water of binnen bij de houtkachel.

Restaurant De Waterraaf

Kom culinair maar ongedwongen genieten bij De Waterraaf! Een fijne Zaanse stek aan het water met uitzicht over Jachthaven Nauerna. We hebben deze plek opgezet met familie en vrienden en halen onze ingrediënten zoveel mogelijk bij makers uit de buurt. Het menu van chef-kok Sylvester van Westrop staat bol van gerechten van het seizoen. We zijn fan van verse vis en lokaal vlees, maar ook van vega(n) gerechten vol smaak. 

Onze koffie gebrand in de bajes iets verderop en op de tap vind je ons eigen bier: Ravenwater. Maar we hebben ook altijd volop andere lokaal gebrouwen bieren en whisky’s, evenals een fijne selectie mooie wijnen. Ons brood en banket wordt dagelijks vers gebakken door banketbakker Brakenhoff in Westzaan en ons vlees krijgen we ’t liefst van bevriende biologische boeren en jagers uit de streek.

Ons diner-menu wijzigt maandelijks met de seizoenen en wordt elke eerste vrijdag van de maand voorgeproefd door onze gasten. We hechten eraan dat mensen bij ons uitgebreid en op niveau kunnen genieten van meer gangen diners met bijpassende wijnen, maar ook welkom zijn voor een eenvoudige, maar smakelijke maaltijd met een lekker (speciaal) biertje erbij.

Zo spannen we ons in om elke dag een unieke plek te maken waar iedereen zich welkom voelt.

Simon, Syl en de Waterraven

 ‘Bekijk het menu en de mogelijkheid om te reserveren op dewaterraaf.nl

Volg Havenrestaurant De Waterraaf op Facebook en op Instagram.