Faciliteiten & Tarieven


Luxe ligplaatsen vrij

Nieuw: luxe boxen met zijpier. Voor comfortabel aan- en afmeren heeft u een steiger geheel langszij. Deze boxen zijn beschikbaar voor schepen tot 20 meter lengte. Ook voor sloepen is plaats. Neem contact op met de havenmeester voor meer informatie.

ligplaatsen vrij

Al onze 400 ligplaatsen beschikken over een eigen aansluiting voor drinkwater (gratis) en 16 ampère walstroom (gratis tot 40 kWh).

U kunt bij ons ligplaatsen huren voor het zomerseizoen, winterseizoen of het volle jaar. Bekijk de prijslijst hieronder of mail ons voor een offerte op maat. We hebben alleen ligplaatsen vrij voor goed onderhouden boten.

Voor woonarken en woonschepen hebben wij helaas geen plek.

In het winterseizoen (1 oktober t/m 1 april) bieden wij winterstalling op de wal aan. De prijzen hierboven zijn voor deze hele periode en zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur.

Wilt u liever binnen liggen in de winter? U kunt terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

In het zomerseizoen (1 april t/m 1 oktober) kunt u alleen tijdelijk op de wal terecht voor reparaties en onderhoud. U wordt vriendelijk verzocht deze werkzaamheden vooraf te overleggen met de havenmeester.

Hellen is mogelijk tot een maximaal gewicht van 15 ton. Hijsen gebeurt alleen op afspraak. Voor gasten zonder ligplaats op jachthaven Nauerna berekenen wij een toeslag. De prijzen vindt u in de prijslijst hierboven.

Pier I is gereserveerd voor passanten. Het tarief is € 1,50 per meter per dag, inclusief elektriciteit, excl. toeristenbelasting. Voor verblijf vanaf één week kunnen we aantrekkelijke korting bieden. Reserveren is niet nodig.
Op de jachthaven is een toilet-, douche- en wasgelegenheid met wasmachine en droger. Er zijn bij het havenkantoor gratis fietsen te lenen als u over land een tochtje wilt maken naar een pittoreske Zaanse dorpjes in de buurt van de haven.

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur lig- en of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen), zoals deze luiden volgens de laatstelijk ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam gedeponeerde tekst. Deze voorwaarden liggen op het havenkantoor ter inzage en worden desgevraagd ter hand gesteld dan wel toegezonden.

Tarieven jachthaven Nauerna inclusief 21% BTW. De huurprijzen worden jaarlijks aangepast volgens CBS prijsindex.

Havenregelement jachthaven Nauerna

ook op de haven…

Heerlijk lunchen of dineren bij de Waterraaf
Sloep huren bij Zaansesloep.nl
Logeren op woonark B&B Living on Water
Service en onderhoud MSG Nauerna
Scheepstimmerman Stefan van Hattum