Faciliteiten & Tarieven


LIGPLAATSEN VRIJ

Al onze 400 ligplaatsen beschikken over een eigen aansluiting voor drinkwater (gratis) en 16 ampère walstroom (gratis tot 40 kWh).

Nieuw (nog niet op onderstaande kaart): luxe boxen met zijpier. Voor comfortabel aan- en afmeren heeft u een steiger langszij. Deze boxen zijn beschikbaar voor schepen tot 20 meter lengte. Ook voor sloepen is plaats. Neem contact op met de havenmeester voor meer informatie.

 

WINTERSTALLING OP DE WAL

In het winterseizoen (1 oktober t/m 1 april) bieden wij winterstalling op de wal aan. De prijzen hierboven zijn voor deze hele periode en zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur.

Wilt u liever binnen liggen in de winter? U kunt terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

In het zomerseizoen (1 april t/m 1 oktober) kunt u alleen tijdelijk op de wal terecht voor reparaties en onderhoud. U wordt vriendelijk verzocht deze werkzaamheden vooraf te overleggen met de havenmeester. Onze technische dienst staat klaar om u van dienst te zijn met advies en ondersteuning.

HELLEN

Hellen is mogelijk tot een maximaal gewicht van 20 ton. Bel de havenmeester voor een afspraak: 075 6871722. Voor niet-ligplaatshouders berekenen wij 15% extra.

PASSANTEN

Pier I is gereserveerd voor passanten. Het tarief is € 1,50 per meter per dag, inclusief elektriciteit. Voor verblijf vanaf één week kunnen we aantrekkelijke korting bieden. Reserveren is niet nodig.
Op de jachthaven is een toilet-, douche- en wasgelegenheid met wasmachine en droger. Er zijn bij het havenkantoor gratis fietsen te lenen als u over land een tochtje wilt maken naar een pittoreske Zaanse dorpjes in de buurt van de haven.

TECHNISCHE DIENST

Jachthaven Nauerna biedt service, onderhoud en technische diensten aan. Op de haven zijn gekwalificeerde technische medewerkers aanwezig met ruime ervaring en verschillende expertises:

  • schilderwerk en anti- fouling
  • technische installaties aan boord
  • sterndrives en mercruisers

Vraag een gratis diagnose en offerte aan via de havenmeester.

BRASSERIE NAUERNA

Vanaf 1 april 2018 opent Brasserie Nauerna haar deuren in de Jachthaven Nauerna! Lekker lunchen of dineren in het gezellige restaurant of op het heerlijke terras met uitzicht over alle boten in de jachthaven.

SLOEPVERHUUR

Zaanse sloep biedt  sloepverhuur aan vanuit Nauerna. Het beste kunt u online reserveren via de website Zaansesloep.nl

SCHEEPSTIMMERMAN STEFAN VAN HATTUM

Op de haven is sinds voorjaar 2015 de werkplaats van Stefan van Hattum gevestigd. U kunt hier terecht voor al uw scheepstimmerwerk, maar ook voor: kunststof teakdekken; verwarming/airco; inbouw boeg- of hekschroef; elektrische installatie; drink- en vuilwatersystemen; tuigage, dekbeslag en lieren. Bezoek de website van http://www.stefanvanhattum.nl voor meer informatie of bel 06-24244964.

KLEINE LETTERTJES

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn van toepassing de Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur lig- en of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen), zoals deze luiden volgens de laatstelijk ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam gedeponeerde tekst. Deze voorwaarden liggen op het havenkantoor ter inzage en worden desgevraagd ter hand gesteld dan wel toegezonden.

Tarieven jachthaven Nauerna inclusief 21% BTW. De huurprijzen worden jaarlijks aangepast volgens CBS prijsindex.

Havenregelement jachthaven Nauerna