Fotowedstrijd jachthaven Nauerna


Jachthaven Nauerna viert de start van het nieuwe vaarseizoen met een fotowedstrijd.

Een jaar geleden, precies op 1 april 2012, werd de renovatie van jachthaven Nauerna na overname door Pepijn Doeswijk afgerond. Nieuwe steigers, elektra- en wateraansluitingen; het zag er allemaal piekfijn uit. Maar natuurlijk hebben we daarna niet stil gezeten en de hele zomer en ook afgelopen winter hard gewerkt om het nóg mooier te maken. Wij zijn er trots op. En we hopen dat de haven u mooie momenten biedt.

Leg deze momenten vast! Om ons tweede jaar te vieren, organiseren we een fotowedstrijd. Een meeuw die alles overziend op een paal zit, een heerlijk lome middag aan boord, bloeiende bloemetjes en wuivend riet op de walkant, een mooie kruisertje tegen een ondergaande zon; we verzinnen maar wat.

Zowel ligplaatshouders als passanten, omwonenden en toevallige voorbijgangers en fietsers kunnen meedoen. Eis is natuurlijk wel dat de foto herkenbaar in jachthaven Nauerna genomen moet zijn.

Te winnen vallen onder meer de Zaanse Natuuratlas, 50 % korting op het hijsen van uw schip, voor passanten gratis overnachtingen, een boekenpakket en andere verrassende prijzen.

Dus pak die camera, maak die foto en stuur hem voor eind augustus naar info@jachthavennauerna.nl

Alle inzendingen zullen op onze site worden geplaatst.