Technische dienst


De eigen Technische Dienst van jachthaven Nauerna gaat stoppen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de scheepsreparatie extern te laten doen. Op deze manier heeft de havenmeester – die leiding gaf en meedraaide in de technische dienst – meer tijd voor het havenmeesterschap en het vernieuwen en verbeteren van de jachthaven.

Jelle Gerritsen van MSG Nauerna voert sinds kort alle werkzaamheden uit op de jachthaven, u kunt hem bereiken op 06 24563713.

werken op de wal | winter

Het winterseizoen is natuurlijk de beste periode om aan uw schip te werken. In het winterseizoen (1 oktober t/m 1 april) bieden wij winterstalling op de wal aan. Onderstaande prijzen zijn voor het hele winterseizoen en zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur:

  • Voor vaste ligplaatshouders: € 24,50 p/m²
  • Voor andere gasten: € 28,0 p/m² (beperkt plek)

Wilt u liever binnen liggen in de winter? U kunt terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

werken op de wal | zomer

In het zomerseizoen (1 april t/m 1 oktober) kunt u alleen tijdelijk op de wal terecht voor reparaties en onderhoud. U wordt vriendelijk verzocht deze werkzaamheden vooraf te overleggen met de havenmeester. MSG Nauerna staat klaar om u van dienst te zijn met advies en ondersteuning.  Bekijk de tarieven voor hellen, knippen & scheren en tijdelijke walstalling op de pagina Faciliteiten & Tarieven. Let op er mag niet geslepen of gelast worden op het haventerrein.