Technische dienst


De eigen Technische Dienst van jachthaven Nauerna gaat stoppen. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de scheepsreparatie extern te laten doen. Op deze manier heeft de havenmeester – die leiding gaf en meedraaide in de technische dienst – meer tijd voor het havenmeesterschap en het vernieuwen en verbeteren van de jachthaven. We hebben inmiddels een monteur gevonden die ons scheepsreparatiebedrijf over heeft genomen. Meer informatie volgt snel. Voor nu kunt u met vragen over reparaties terecht bij de havenmeester.

werken op de wal | winter

Het winterseizoen is natuurlijk de beste periode om aan uw schip te werken. In het winterseizoen (1 oktober t/m 1 april) bieden wij winterstalling op de wal aan. Onderstaande prijzen zijn voor het hele winterseizoen en zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur:

  • Voor vaste ligplaatshouders: € 23,50 p/m²
  • Voor andere gasten: € 27,00 p/m²

Wilt u liever binnen liggen in de winter? U kunt terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

werken op de wal | zomer

In het zomerseizoen (1 april t/m 1 oktober) kunt u alleen tijdelijk op de wal terecht voor reparaties en onderhoud. U wordt vriendelijk verzocht deze werkzaamheden vooraf te overleggen met de havenmeester. Onze technische dienst staat klaar om u van dienst te zijn met advies en ondersteuning.  Bekijk de tarieven voor hellen, knippen & scheren en tijdelijke walstalling op de pagina Faciliteiten & Tarieven.