Technische Dienst


TECHNISCHE DIENST JACHTHAVEN NAUERNA

De technische dienst van jachthaven Nauerna biedt service, onderhoud en technische diensten aan. Op de haven zijn gekwalificeerde technische medewerkers aanwezig met ruime ervaring en verschillende expertises:

  • Schilderwerk en anti-fouling
  • Technische installaties aan boord
  • Sterndrives en Mercruisers

Ook hebben wij van Mercruiser een ruime hoeveelheid voorraad aan onderdelen. En wij beschikken over alle software om uw motor uit te lezen.  Bel ons gerust voor advies en vragen of vraag een gratis diagnose en offerte aan via de havenmeester op 075-6871722 of info@jachthavennauerna.nl

SCHEEPSTIMMERMAN STEFAN VAN HATTUM

Naast de reeds bestaande technische dienst is ook scheepstimmerman Stefan van Hattum actief op jachthaven Nauerna met een timmerwerkplaats in het havengebouw. Stefan is al meer dan 20 jaar een zeer gedreven vakman met liefde voor zijn vak. Hij is een allround timmerman, waar klanten altijd terecht kunnen voor vragen of andere zaken. Hij staat open voor ideeën, denkt mee en geeft zo nodig graag advies. Jachtservice Haarlem is gespecialiseerd in: interieur en exterieurbetimmeringen, gelcoat- en polyesterschades, schilder- en lakwerk.
Voor meer informatie: www.jachtservicehaarlem.nl of mail naar info@stefanvanhattum.nl

WERKEN OP DE WAL | WINTER

Het winterseizoen is natuurlijk de beste periode om aan uw schip te werken. In het winterseizoen (1 oktober t/m 1 april) bieden wij winterstalling op de wal aan. Onderstaande prijzen zijn voor het hele winterseizoen en zijn inclusief hellen, afspuiten en bokhuur:

  • Voor vaste ligplaatshouders: € 23,50 p/m²
  • Voor andere gasten: € 27,00 p/m²

Wilt u liever binnen liggen in de winter? U kunt terecht bij Ronstalling BV aan de Voorzaan.

WERKEN OP DE WAL | ZOMER

In het zomerseizoen (1 april t/m 1 oktober) kunt u alleen tijdelijk op de wal terecht voor reparaties en onderhoud. U wordt vriendelijk verzocht deze werkzaamheden vooraf te overleggen met de havenmeester. Onze technische dienst staat klaar om u van dienst te zijn met advies en ondersteuning.  Bekijk de tarieven voor hellen, knippen & scheren en tijdelijke walstalling op de pagina Faciliteiten & Tarieven.