Ligplaatsen Haarlem


Op zoek naar een veilige én betaalbare ligplaats? Denk ook eens aan jachthaven Nauerna!
VOORDELIG

Het is onmogelijk een ligplaats voor uw motorboot of sloep te bemachtigen in Haarlem. Zelfs de wachtlijst, met een wachttijd van enkele jaren, is nu gesloten. Bij jachthaven Nauerna, aan de overzijde van het Noordzeekanaal, kunt u direct terecht. Een jaar liggeld voor een sloep van bijvoorbeeld 6 meter kost maar €556,25 (bekijk de faciliteiten & tarieven). En u krijgt bij ons veel voor uw geld!

VEILIG

De haven is veilig, want er is altijd een havenmeester aanwezig en er is videobewaking. In onze haven heeft u geen overlast of ongewenste bezoekers op uw schip. Op de pieren beschikt u over uw eigen stroom (gratis tot 40 kWh) en drinkwater (gratis). Bovendien staan onze technisch medewerkers altijd voor u klaar voor onderhoud, service en advies.

DICHTBIJ

Vanuit Haarlem bent u met de auto in minder dan een half uur op de haven. U parkeert uw wagen natuurlijk gratis. Vanuit Nauerna kunt u hele mooie vaartochten maken, naar Spaarndam (en natuurlijk Haarlem), Amsterdam en door de Zaanstreek, maar u kunt ook de zee of het IJsselmeer op. Ook voor hengelaars en zeezeilers is Nauerna daarom een aantrekkelijke thuishaven.

GEZELLIG

Op de haven is een nieuwe brasserie met zonnig terras waar u in de zomer zeven dagen per week terecht kunt voor lekker eten en drinken (BrasserieNauerna.nl). Door de gezellige sfeer op de haven en de pittoreske Zaanse dorpjes in de omgeving krijgt u echt dat vakantiegevoel. Nieuwsgierig geworden? Kom een keertje langs om te kijken, de havenmeester zal u graag rondleiden.

info@jachthavennauerna.nl
075-6871722
Jachthaven Nauerna, Assendelft
Locatie in GoogleMaps