Barbara, de varende beleving!


Barbara is een vrachtschip dat volledig is omgebouwd tot een luxe varende beleving. Zij ligt afgemeerd in thuishaven Jachthaven Nauerna. U kunt het schip op locatie boeken, maar wat is nu leuker dan al varend uw familie uitje, vrijgezellen dag, workshop, team meeting etc. aan boord te houden van dit luxe kleinschalige evenementenschip?

Zij legt aan in de buurt van uw bedrijf of event en neemt u mee in een oase van rust en Hollands glorie.

Aan boord vindt u alles wat u kunt verwachten voor uw bijeenkomst of feest voor max. 12 personen. Het grote scherm met audiosysteem is gemakkelijk bedienbaar en overal op het schip is wifi. Het schip is als volgt ingedeeld; grote ruimte voor uw zakelijke meeting, diner of borrel en 2 kleinere ruimtes om apart van de groep te kunnen werken.

De ruime professionele keuken geeft een uniek uitzicht over het water. De quooker, elektrisch kooktoestel en oven bieden alle ruimte om zelf te koken of een professionele kok kan uw heerlijke diners of lunches verzorgen. De pallet kachel zorgt voor een intieme sfeer en zorgt ervoor dat het zelfs bij koude dagen aan boord aangenaam blijft. Ook is er een sanitaire ruimte voorzien van toilet en douche.

De buitenruimte is voorzien van een ruim voordek, groot zonneterras en een relaxte rond zit achterop waar veelal de BBQ aangaat. Het schip is zwaargebouwd en de gangboorden zijn ruim uitgevoerd waardoor het schip in alle omstandigheden comfortabel aanvoelt. Voor meer informatie, neem contact op met info@jachthavennauerna.nl of tel. 075 687 1722.