Miles Sloep Verhuur op Jachthaven Nauerna !


Onze sloep Miles is een luxe uitvoering en is recentelijk met veel liefde volledig opgeknapt. De Miles sloep is 7,3 meter lang en 2,4 meter breed. De Miles sloep is fluisterstil door de elektrische motor waardoor het ook een milieubewuste keuze is.

De Miles sloep is geschikt voor groepen van 12 personen met kapitein. Wij varen u rond door de mooie omgeving van de Zaanstreek en omstreken of een route naar keuze. U kunt al uw cateringwensen kenbaar maken, van eenvoudige lunch tot luxe uitgebreide catering. Ook een all-inclusive drankenpakket behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer info kunt u contant opnemen met Jachthaven Nauerna tel 075 687 17 22 , of surf naar https://www.luxesloepmiles.nl/

Bent u enthousiast en wilt u direct reserveren klik dan hier