Wisseling van de wacht


Na negen jaar met veel plezier bouwen aan jachthaven Nauerna hebben wij, Pepijn Doeswijk en Hannah van Doorn, besloten de haven over te dragen aan nieuwe havenmeesters; voor ons is het tijd voor nieuwe uitdagingen.

Per 1 september 2020 wordt jachthaven Nauerna overgenomen door Jurgen van de Port en Leendert Maat. Leendert zal per 1 september beginnen en Jurgen  per 1 oktober.

Jurgen is 54 jaar en woont samen met zijn vrouw en drie dochters in Zaandam. Leendert is 44 jaar en woont samen met zijn vriend in Amsterdam.

Beiden hebben aan de hotelschool gestudeerd en ze hebben elkaar leren kennen bij hun vorige werkgever, een vliegtuigcateraar op Schiphol. Ze konden het meteen goed met elkaar vinden, en daarbij delen ze een passie voor watersport. Ze deelden ook het gevoel dat ze ooit voor zichzelf moesten beginnen. Het stond dan ook al snel als een paal boven water dat ze samen iets zouden gaan doen.

In jachthaven Nauerna vonden ze de uitdaging waar ze naar op zoek waren. Ze staan dan ook te popelen om aan de slag te gaan.

Ze vullen elkaar aan waar nodig. Leendert is de financiële man en kent de watersport goed, Jurgen zal de operationele kant op zich nemen en zijn visie en kennis van bedrijfsvoering inzetten.

Voor de vaste gasten zal de wisseling van de wacht weinig gevolgen hebben. Leendert en Jurgen hebben aangegeven Jachthaven Nauerna op de huidige wijze te willen voortzetten en geen drastische wijzigingen te willen doorvoeren. Wel zullen ze uitbreiding van diverse activiteiten onderzoeken, zoals verhuur van grotere sloepen en uitbreiding van de B&B-mogelijkheden. Uitstekende dienstverlening en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel.

Op de foto van links naar rechts: Hesdy & Leendert, Jurgen & Hilma, Hannah & Pepijn