ter overname: Scheepsreparatiebedrijf


De eigen Technische Dienst van jachthaven Nauerna gaat stoppen. We nemen op het moment geen nieuw werk meer aan. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten om de scheepsreparatie extern te laten doen. Op deze manier heeft de havenmeester – die leiding gaf en meedraaide in de technische dienst – meer tijd voor het havenmeesterschap en het vernieuwen en verbeteren van de jachthaven. Daarom zijn wij op zoek naar een monteur die ons scheepsreparatiebedrijf over wil nemen.

Ter overname: Scheepsreparatiebedrijf op jachthaven Nauerna

Jachthaven Nauerna is een moderne, commerciële jachthaven gelegen aan het Noordzeekanaal. Wij zijn HISWA-lid en hebben de Blauwe Vlag. Wij zijn een team jonge ondernemers die openstaan voor vernieuwingen op de markt en inspringen bij kansen.

Wij zoeken:

  • Een monteur met ervaring in de watersport die graag voor zichzelf wil gaan werken (of dat reeds gedaan heeft) en toe is aan een nieuwe uitdaging.
  • De werkzaamheden omvatten onder meer onderhoud aan dieselmotoren en de installatie van apparatuur aan pleziervaartuigen. Aantoonbare ervaring op deze gebieden is een pré.

Wij bieden:

  • Een goed geïsoleerde werkplaats van 50m2 met eigen entree op een moderne, full-service jachthaven.
  • Een klantenbestand dat garant staat voor jaarlijks voldoende werk. Inzage in cijfers vorige exploitatie mogelijk.
  • Inventaris eventueel ter overname.
  • Heftruck en 20 tons hijskraan staan ter beschikking.

Denk jij dat dit echt iets voor jou is? Neem contact op met Pepijn Doeswijk, de havenmeester/eigenaar van de haven.